2011. július 31., vasárnap

Kalkschutzsystem áram nélkül és a kémia

Kalkschutzsystem áram nélkül, és kémia:
Ideális professzionális Kalkwandler 2000 Plus

A telepítés A készülék nagyon egyszerű, nincs vágás a kábel szükséges!
Még a kezdő, egyszerűen húzza meg a Kalkwandler a házban, és készen áll a kínálat.

Kezdetben, akkor hajlamosak felhalmozódni, hogy Kalkstücke jelennek meg a vízben, de ez normális, mivel a mész feloldódik a cső. Ez a berendezés természetesen megkímélte a mosógépet, mert nem mész inkább határozottan.

Míg a palackozó ásványvíz magas kalcium tartalma, reklám büszke, sok lakástulajdonosok borzongás ezen létfontosságú eleme.

Nem ok nélkül, mert a kalcium oldott a víz kötelezi magát - különösen hő - az is bőséges karbonát a víz. Az eredmény az, hogy a kalcium és elmeszesedett csövek és vízmelegítők, mint a mosogatógépek, mosógépek, kazánok. A Kalkwandler több nagy - állandó - mágnesek ható anyag a csövön keresztül az áramló víz.

Információk a Kalkwandler:

A Kalkwandler egy modern fizikai Kalkwandler erős speciális mágneseket. Ezek a mágnesek vannak elhelyezve úgy, hogy befolyással a molekuláris szerkezetét a csapvíz.

Itt a kristály szerkezete a kemény mészkő alakul át egy puha, rombenförmige szerkezet. Közben, mivel a mész nem tud bot már, így elhagyja a víz a cső a vízcsapot.

Ebben a folyamatban a szén-dioxid szabadul fel, amely képes összeomlanak meglévő vízkő és a rozsda betétek hosszú távon, és van egy fémréteg Carboni. Ezek a fém carbonitriding réteg elszigeteli és megvédi a vízvezeték belülről.

A Kalkwandler nem változtatja meg a víz minőségét.
Továbbra is a fontos ásványi anyagok a kalcium és a magnézium kapott.

Kalkwandler Strom.Sie nélkül működik, nincs szükség külön konnektorba lehet telepíteni.

Kalkwandler nem igényel ellátást, vagy karbantartást.
Ár: 400 Ft